civ.org.pl forums [http://forums.civ.org.pl]
Civ3 - Modowanie [http://forums.civ.org.pl/viewboard.php?BoardID=110]
Re: Miał Ktoś problem z Polskim Modem? [http://forums.civ.org.pl/viewtopic.php?TopicID=4968]
[http://forums.civ.org.pl/viewtopic.php?TopicID=4968#109005]

polpol 
Feb 04, 2006 at 00:03
Re: Miał Ktoś problem z Polskim Modem?

tak civ3 pl 1.29 wtedy bez conquesta (choć z angielsko języczną wersią + conquest ang + mod nie miałem większych problemów - jedynie kilka razy musiałem zmienić nazwy folderów z jednostkami) + mod polacy bez żadnych patchy umożliwiających grę w anglo języczne mody. Ja w końcu się wkurzyłem i ręcznie zmieniłem nazwy katalogów na polskie + zmiana nazwy plików w tymże katalogu. Jest tego trochę, ale jeśli się nie pomylisz gdzieś w pisowni to powinno działać. U mnie w każdym bądź razie chodziło Co do tego patchu cdprojektu to już nie pamiętam czy go wtedy instalowałem czy nie było to prawie rok temu . Radziłbym ci w takim razi ten patch zastosować dopiero na końcu gdyby coś ewentualnie nie działało.
No i jeszcze jedna sprawa w pewnym momencie w pliku pediacons może ci brakować wpisów odnośnie hussari (w momencie gdy wynajdziesz rycerstwo może wyżucić pod windows) - wtedy nalęży wpisać kilka linijek w tym pliku na wzór tych które już tam są - oczywiście w odpowiednim miejscu czyli tam gdzie są nazwy jednostek.

Czy to zadziała Po treści komunikatu jaki zamieściłeś na początku wychodzi na to że to ten sam problem, civ3 również ta sama tzn 1.29 pl więc powinno działać...




tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam)

The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców.