civ.org.pl forums [http://forums.civ.org.pl]![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Maiar Sept 23, 2012 at 22:14 |
![]()
1 grupa: |
|
|
itkovian Sept 23, 2012 at 22:32 |
![]()
Na Kacu piszą że cięty na mnie jesteś a taką ładną grupę dostałem. |
|
|
coorp Sept 23, 2012 at 22:32 |
![]()
W pierwszej grupie to będzie sajgon |
|
|
giggs Sept 23, 2012 at 22:35 |
![]()
Jest dobrze |
|
|
Cholernik Sept 24, 2012 at 08:12 |
![]()
To może zrobimy zakłady kto powychodzi z grup? |
|
|
Majonez Sept 24, 2012 at 08:33 |
![]()
Nie jest źle. Ja właśnie kończe pojedynek z Delem. |
|
|
giggs Sept 24, 2012 at 08:48 |
![]()
Mi ta grupa bardzo odpowiada, przynajmniej człowiek ma komfort psychiczny, że nie jest faworytem. |
|
|
Wolfenlane Sept 24, 2012 at 09:40 |
![]()
Cholerniku zdecydowanie mnie przeceniasz, proponuję małą poprawkę: |
|
|
delpietro Sept 24, 2012 at 11:10 |
![]()
Quote: Szykuje się niespodzianka, w zasadzie to tego naszego duela już prawie przegrałem, ale znasz mnie, walczę do końca, nawet kilka twoich atomówek nie zmusi mnie do poddania ![]() ![]() Quote: No właśnie to mnie zastanawia, ale chyba tylko "Bóg" Maiar je wybierał wg własnego uznania, bo gdyby chciał zrobić to fachowo i sprawiedliwe to zrobiłby podział na normalne koszyki wg rankingu i puścił strema na żywo z losowania jak swego czasu zrobił to Alduviel bardzo profesjonalnie przy okazji pbema Indonezja. Nie byłoby wtedy żadnych niedomówień. A tak w 1 grupie znalazły się osoby zajmujące (bez Maira) drugie i czwarte miejsca w rankingu a dla przykładu w grupie 2 najwyżej rozstawiony Woza ma 6 miejsce. Coś tu jest nie halo ![]() ![]() Jeśli chodzi o moje prognozy to: A: Szacho i Giggs (nr 2 rankingu na Kacu, jeden z najlepszych graczy na naszej scenie, z którym od dawna chciałem zagrać i z którym mam nadzieję nawiąże walkę o 2 miejsce w grupie) B: Cholernik i Mastah/Woza C: Coorp i Paulek D: Itko i Miki |
|
|
Maiar Sept 24, 2012 at 13:21 |
![]()
Bo ja zrobiłem tylko dwa koszyki co już napisałem. |
|
|
rotyg Sept 24, 2012 at 13:52 |
![]()
Del daj spokój to tylko zabawa, nie wierzę, by Maiar coś ustawiał bo po co? A co do 2 grupy w której ja jestem pewnie najsłabszy, choć i grupa podobno też, to wcale bym się nie zdziwił jakby cały turniej wygrał M4st4h |
|
|
szachoboks Sept 24, 2012 at 14:09 |
![]()
A ja rozumiem dela , bo przegrała opcja z losowaniem a wygrała rozstawianie według raningu , wiec spodziewałem bym sie czegos takiego : |
|
|
delpietro Sept 24, 2012 at 14:44 |
![]()
Quote: Ja na pewno nie uważam ze 2 grupa jest najsłabsza choć na pewno jest łatwiejsza niż "moja" grupa śmierci ![]() A co do M4st4ha to ma potencjał na wygraną w całym turnieju ale najpierw musi wygrać grupę żeby uniknąć eliminacji z rąk Szacha ![]() |
|
|
Heniu Sept 24, 2012 at 20:10 |
![]()
Quote: Ja też tego się spodziewałem, to jest właśnie rozstawianie a losowanie z koszyków to IMHO nie rozstawianie tylko losowanie. Ale cóż, kości zostały rzucone, przy następnym turnieju trzeba będzie dokładnie ustalić definicję rozstawiania. |
|
|
Paulek Sept 24, 2012 at 20:20 |
![]()
Ja zaś myślałem, że jest losowanie Z koszyków. |
|
|
MickeyMouse Sept 24, 2012 at 21:58 |
![]()
Ale trzeba powiedzieć, że sam rank to nie wszystko. Dużo graczy jest wysoko dzięki ffa i to granymi przede wszystkim przed dodatkiem. Ja jestem najlepszym przykładem, niby 4 miejsce w ranku a niżej są lepsi gracze.. A jak Kurpik zgłosi dzisiejszy duelik to i Szacho nawet przeskoczę |
|
|
Alduviel Sept 25, 2012 at 05:26 |
![]() Maiar z Krasnym i z tobą jest coś w stylu "Co można wojewodzie..." |
|
|
delpietro Sept 25, 2012 at 08:20 |
![]()
Quote: Miło że oprócz mnie ktoś to zauważył. |
|
|
MickeyMouse Sept 25, 2012 at 10:24 |
![]()
W przypadku czystego rozstawienia wg rankingu imho powinno wyglądać to mniej więcej tak: |
|
|
Heniu Sept 26, 2012 at 07:54 |
![]()
Ale tu nie chodzi o wynik końcowy tylko o sprzeczność z założeniami. |
|
|
Kasimirus Sept 26, 2012 at 10:19 |
![]()
Chłopy to tylko zabawa, a ranking nie oddaje w pełni sił graczy, jedni grają więćej inni mniej a jeszcze inni dopiero zaczynają grać i mają niski ranking mimo że są dobrymi graczami. |
|
|
Paulek Sept 26, 2012 at 14:07 |
![]()
Niezrozumienia - maiar dobrze zinterpretował - kopiuje teraz z ankiety w tym dziale jedną z opcji: |
|
|
Heniu Sept 26, 2012 at 21:43 |
![]() Faktycznie, zwracam honor. |
|
|
Maiar Oct 12, 2012 at 21:07 |
![]() Do 2 grupy dołącza maciek_pl. |
|
|
rotyg Oct 14, 2012 at 20:30 |
![]()
Zapisy jak pisałeś zakończone 23 września, a tu naraz info: Quote: ![]() |
|
|
Paulek Oct 14, 2012 at 20:33 |
![]()
Quote: Zapisy jak pisałeś zakończone 23 września + za odpowiednią opłatą, oraz bonusami, można jakoś ugadać się z organizatorami ![]() ![]() ![]() |
|
|
Dyktator Oct 14, 2012 at 20:49 |
![]() Maćka nie było wtedy,a poza tym teraz w 3 grupach jest taka sama liczba osób. |
|
|
rotyg Oct 15, 2012 at 08:01 |
![]()
Quote: To dopiero argument ![]() Maciek witam w grupie, odezwij się kiedy możesz grać? |
|
tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam) |
The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców. |