civ.org.pl forums [http://forums.civ.org.pl]![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
PAwleus Oct 03, 2020 at 11:47 |
![]()
Wygląda na to, że następna z gier, których powstaniu kibicuję (w tym wypadku już od ładnych kilku lat), Alliance of the Sacred Suns, znalazła się w stanie, dla którego warto utworzyć nowy wątek. Dopiero teraz zauważyłem, że w ub. miesiącu został przeprowadzony nabór do testu "Technical Alpha" (w ub. roku w podobny sposób została udostępniona pre-Alpha, ale też przegapiłem). |
|
|
Kex Oct 04, 2020 at 11:57 |
![]() To ja czekam na wrażenia. |
|
|
PAwleus Jan 11, 2021 at 14:51 |
![]()
Niestety przez grudniowe zaabsorbowanie Elite Dangerous przegapiłem kickstartera Alliance of the Sacred Suns. Jak widać był nieudany i Autor anulował go przed upływem terminu, gdy zawarł porozumienie z wydawcą na sumę 10x większą niż próbował uzyskać na Kickstarterze. Co ciekawe, ta sama firma, o której nigdy nie słyszałem, ma podobno wydać też Terrę Invictę. |
|
tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam) |
The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców. |