Ja jestem na końcu kolejki i już robiłem 150 AD a Danielowi wysłałem 175 AD więc taką datę powinniśmy teraz robić.
Daniel, przestawiłem licznik na Ciebie i na wszelki wypadek podsyłam jeszcze raz początek 175 AD. Podeślij poproszę zrobione Francisowi swoją zrobioną turkę.
Trader, Daniel - informacja dla was, bo może nie wiecie co się dzieje:
Francisowi zostały dwa miasta, które podbije (przewaga wojska) zapewne w przeciągu kilku, max kilkunastu tur. Dlatego myślę, że spokojnie możemy zrobić to przejście na AI i grać dalej, bo ciężko będzie znaleźć kogoś kto by popychał turki nacji skazanej na zagładę.
Przepraszam za opóźnienie. Wydaje teraz dwie książki i jestem mocno zajęty. Postaram się wrócić do gry za 2-3 dni. Przepraszam, na pewno będziemy kontynuowali.
Będę wdzięczny jeśli właśnie tuż przed wyjazdami będziesz przypominał że cię nie będzie i z grubsza ile. Przyjemniej się gra jak wiadomo do kiedy jest przerwa.
Chyba niestety musimy uznać grę za nierozstrzygniętą i umarło. Szkoda bo sytuacja jest ciekawa.
Niestety Daniel nie pojawia się tu od lipca wiec szanse że wróci uważam za znikome.
Dziękuję za grę.
Dam jeszcze kilka dni na Vacatio legis nim poproszę Henia o zamknięcie trackera.
The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the
contents of the posts.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.