civ.org.pl forums > Civ4 - Ogólne > Elektrownie
Zmień język na polski. Switch to English.

Print This Topic        Mark Topic as Unread 

civ.org.pl forums > Civilization IV > Ogólne
Poster
Message    
LordMichael
Status: Conscript

Posts: 41
Registered: Mar 04, 2013
IP: Logged
Elektrownie [post #1]

Witam mam takie pytanie dotyczące fabryk i przemysłu: jeżeli wybuduję w mieście 2 elektrownie to wydajność produkcji będzie taka sama jak z jedną czy większa??

Jun 09, 2013 at 19:39

Print
MAKUD
Status: Novice

Posts: 8
Registered: Jan 09, 2013
IP: Logged
Re: Elektrownie [post #2]

Taka sama, fabryka z zasilaniem daje więcej, nie wazne z jakiego źródła ją zasilisz.

Jun 23, 2013 at 20:32

Print
LordMichael
Status: Conscript

Posts: 41
Registered: Mar 04, 2013
IP: Logged
Re: Elektrownie [post #3]

Ech, szkoda, w Civ3 jak budujesz kilka elektrowni to masz więcej produkcji. Może zna ktoś mod w którym jest podobnie??

EDIT: Jak mam w mieście Elektrownię Cieplną i Nuklearną, to cały czas będzie szansa na stopienie rdzenia?? I czy ktoś w ogóle miał taką "niespodziankę"??

[Edited by LordMichael on Jun 24, 2013 at 17:45]

Jun 24, 2013 at 17:35

Print
^ Początek strony ^



Username: Password: Lost your password?

tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam)

The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców.