civ.org.pl forums > Civ5 - Ogólne > Nie mogę przejmować miast, ani produkowac osadników
Zmień język na polski. Switch to English.

Print This Topic        Mark Topic as Unread 

civ.org.pl forums > Civilization V > Ogólne
Poster
Message    
barozatorski5
Status: Novice

Posts: 1
Registered: Nov 22, 2013
IP: Logged
Nie mogę przejmować miast, ani produkowac osadników [post #1]

Witam. Jak w temacie, nie mogę wyprodukowac osadników(po prostu ich niema)oraz nie mogę przejmować miast, zostają z nich tylko ruiny. Gram na steamie, więc wątpie żeby to był jakiś bug . Prosze o pomoc

Nov 22, 2013 at 11:54

Print
Degan
Status: Elite

Posts: 595
Registered: Jun 24, 2012
IP: Logged
Re: Nie mogę przejmować miast, ani produkowac osadników [post #2]

Pewnie dlatego że ustawiłeś grę na jedno miasto. No chyba że grasz Wenecją która nie tworzy osadników, ale to mało prawdopodobne .

_________________________________
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie.

Nov 22, 2013 at 12:34
Gadu-Gadu: 46338727
Print
bolo99
Status: Veteran

Posts: 387
Registered: Jul 03, 2012
IP: Logged
Re: Nie mogę przejmować miast, ani produkowac osadników [post #3]

tak z ciekawości bo nigdy nie sprawdziłem, co się dzieje z podbitymi CSami i stolicami przy grze na jedno miasto? Palą się?

Nov 22, 2013 at 22:46

Print
^ Początek strony ^



Username: Password: Lost your password?

tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam)

The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców.