Szanse na kogoś nowego do gry są marne, a sytuacja, że Seti ma dwie nacje też niezręczna. Ale nie widzę inne opcji jak dać mu prawo w pełni grania drugą nacją. Bo jak ma bezdecyzyjne ciągnąć drugiego kadłubka to i jemu będzie trudniej i innym którzy chcą z Portugalią jakoś się układać.
Jeżeli komuś takie rozwiązanie nie pasuje to niech zaproponuje lepsze.
Jeśli przez tydzień nie znajdziemy lepszego rozwiązania to Seti zagra pełnoprawnie dwoma nacjami.
Mam nadzieje, że właśnie wykonałem ostatnią turę w tym PBEMIE i Yoruus dokona ostatecznej egzekucji.
Dzięki wszystkim za grę, mimo że jakiś rok temu marudziłem o chęci odejścia Yoruus zrobił mi niespodziankę i w końcu zaczęło się coś dziać. Oczywiście na moją niekorzyść. Liczyłem na to, że niektórzy "załapią" klimat i zaczną się w końcu wojny, jakiś ruch na mapie, niestety... zostałem skazany na powolne trawienie przez węża, które trwało kilka miesięcy...
Taki już los, że w taki sposób żegnałem się z Civ5 . Gratuluje Yoruus.
Przepraszam Gadku, że zostawiam Cię samotnego na placu boju, przy konwencji gry drużynowej, poniekąd skazuję Cię na "zadanie awykonalne" .
Może po zakończeniu gry napiszę jakieś podsumowanie (o ile będę pamiętał i dożyję;P), póki co mógłbym odsłonić kilka "kart" innym graczom i przez to popsuć zabawę.
Zrobiłem turkę ale jak ja skonczyłem to wskazało mi że turka ma pojsc do lifaena Po turntrackerze nawet jakby pocozyc odpadł to nastepny w kolejnosci byłby Majonez...wtf?
Mam prośbę żeby napisać maila na jgadek@op.pl że się coś nie zgadza ponieważ 30 min próbuję stronę uruchomić potem kolejne 30 próbuję wysłać. Więc gorącą prośbą nie cofać dać znać poprawię i odeślę mailem właściwą turę.
Majonez - ok następnym razem dam znać na maila o cofce.
A teraz do wszystkich - mam wrażenie że tą turę już robiłem, tak przynajmniej mi się wydaje, bo ostatnia tura była miesiąc temu i mogło mi się coś pomieszać. Obecną turę puszczam dalej, ale jakby ktoś znalazł u siebie że dostał już turę 220 a posłał dalej starą (czyli 219) to niech podrzuci na forum żeby nie czekać kolejnego miesiąca.
Jeszcze się nie zakończył i na razie końca nie widać.
Przyznam że marnie widzę szanse dogranie tej gry w sensownym czasie. Szacując że gra się zakończy około 300 tury to mamy do zrobienia jeszcze jakieś 80 tur. Ostatnio idzie 1 tura na miesiąc więc, pewnie i przed Civ 7 się nie wyrobimy Do tego jakiś czas temu dwa razy szła ta sama tura...
W BNW3 szacuje że zostało max 20 tur, więc za 2 lata skończymy
The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the
contents of the posts.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.