LOBO
Status: Prince

Registered: Nov 13, 2003
IP: Logged
|
Czekanie na nową turę, wolne tury, szybkość tur itp itd |
[post #1]
|
|
Przez wiele lat grania w Civ5 frustrowało mnie, że dochodząc do renesansu tury zaczynały u mnie trwać ponad 5min... a takie granie nie miało sensu 
Więc kombinowałem jak mogłem, mody (np quick turns), edytowanie xml, obniżanie grafiki do minimum. Na prawdę tak bardzo chciałem grać na dużych mapach z dużą ilośćią przeciwników, że próbowałem wszystkiego i szukałem rozwiązań wszędzie.
Wreszcie zostało mi granie na średnich mapach z półową civek i csów.
Dziwiło mnie jak ludzie pisali, że nawet po industrialnej erze albo później tury u nich trwają co najwyżej 50sek, a u mnie 10min
Mówię sobie what da f***
Aż zmieniłem dysk twardy z HD na SSD - rozwiązało wszystkie problemy.
Piszę to dla tych którzy szukają rozwiązania (jak ja szukałem) i nic nie działa (jak mi nie działało)
Jedyne. Na prawdę - JEDYNE - rozwiązanie problemu...
- "Na pohybel s********om!"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
If enemy shows you mercy in battle. Do not return it!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vision without executing is just hallucination
|
Apr 06, 2018 at 19:35
|
|