zbliza sie okres swiateczno-sylwestrowy...w zwiazku z tym informuje,ze poczawszy od wigilii na 3 I 06 skonczywszy przepis o "kiszeniu turek" nie bedzie egzekwowany.kto da rade grac-niechaj gra,kto nie-nie bedzie z tym zadnego problemu.
wesolych swiat i szczesliwego nowego roku zycze juz teraz wszystkim graczom RANKINGU
do PROOFKA: twoja poczta nie chce wiecej przyjmowac save-ow. traktuje je jako spam. normalnego maila bez save-a przyjmuje. zmienialem temat wiadomosci itp, ale to nic nie daje. sproboj cos z tym zrobic, a jak nic sie nie da to zaloz ine konto
wolałbym w czwórke grać.. narazie świeta wiec czasu mało, ale jak po swietach sie nikt nie zgłosi to dam ogłoszenie naboru do grupy na głównym - daję sobie głowe uciąć że dwóch znajdziemy napewno
mape symetryczna generujemy opcja "mirror" jak podaje Peter.
no i tu byl zawsze problem...zreszta jedni twierdza,ze patch dziala ze starymi save a inni nie...najlepiej to sprawdzic samemu i dogadac sie z rywalem-jak sie nie uda dogadac to trzeba bedzie konczyc gre na starym,bo takie byly warunki startowe i kazdy gracz ma prawo gry na warunkach,jakie byly na starcie.
Ponownie wychodzi że PBEM to nie najszczęśliwsze Rozwiązanie.
Patchy bedzie jeszcze Kilka do Połowy przyszłego roku. Obecnie Oficjalnie wyszły 2 więc co miesiąc jakiś nowy się zdarzy. Az mi się nie chce w zwiazku z tym PBEMów zaczynać w rywalizacji bo Patch**e się na bieżąco dla Gier online.
Jak narazie pozostał Ostatni pojedynek w Grupie z Zoltarem >który online jeszcze nigdy nie grał< więc liczę że Brak jego Ogrania bedzie dla mnie sprzymierzeńcem.
zawody praktycznie juz nie istnieja.chcialbym podziekowac wszystkim,ktorzy sie zapisali i grali sumiennie starajac sie dostosowac do zawodow a nie zawody do siebie.proponuje,abyscie dokonczyli te gry i poprosili przyszlego organizatora,aby wzial je pod uwage i wlaczyl w ramy swoich rozgrywek.
topikow rankingowych na razie nie kasuje,gdyz moga sie one przydac przyszlemu organizatorowi jako wzor lub podwaliny pod jego wlasny pomysl.
Mam pytanko, czy nie można by utworzyć nowego tematu i zamieszczać tam ogłoszenia o tym że będą gry online przez internet np gramy w środę, zbieramy się o 20:00 na Lobby. Tam dodajemy się do list aby się normalnie rozmawiało, sprawdzamy ilu nas jest i zakładamy jedną czy dwie gry? Obecnie na Lobby ciężko znaleźć Polaków a jeszcze ciężej takich co nie uciekną po godzinie.
Ja pograłbym z kimś albo PBEM albo IP albo Internet. Moje gg: 2250326, e-mail: zbigniew@dziesiata.com Jeśli ktoś zainteresowany niech się odezwie. Można wysłać mi nawet pierwszy save z gry i rozpoczniemy boje. Co do warunków to preferuję poziom Prince, bez dodatkowych civek AI, mapa Ring, warunki zwycięstwa domyślne. Ale przyjmę dowolne wyzwania.
witam ja moge dolaczyc do PBEM`a jakiegos chce zobaczyc jak sie w to gra:0 oczywiscie bede uczciwie grał ... jesli ejst jaaks grupa to chętnie bym dołączył po pozwoleniu ..
BTW. nie jestem może za dobrym graczem w civ4 ale tutaj liczy sie dobra rozrywka przeciez nie gramy o zycie lub smierc :P
No cuż PBEMy mają swój Klimat i dzięki niemu zachowują swoją zywotność. W Każdym badź razie nie nadają się dla rządnych Krwii Wyjadaczy bo to znacznie zniecheca pozostałych do Zabawy o Grze już nie wspominając.
Szukam chętnych do gry. Mam prywatne IP i nigdy jeszcze nie grałem przez sieć.
Czy z prywatnym IP, mozna grać przez XFIRE? Jeśli nie to może ktoś zagra przez hamachi?
Od razu zaznaczam, że nie należe do mistrzów Civ IV i nie mam super kompa , ale chciałbym zagrać z żywym przeciwnikiem.
dobra twardziele jestem nowy na multiplayer ale myślę że mam duże doświadczenie w Civilization zdobyte w 2 3 i trochę w 4 w ta ostatnią mam już od roku ale dopiero ostatnio zacząłem grać w zasadzie od razu na multiplayer efekt był taki że nie mieli zbytnich szans ale to był w sumie 3 pojedynki z nieznajomymi którzy znikali sobie na zawsze nie dokończywszy gry,
a ja szukam kogoś do spólnych rozgrywki do ostatecznego końca!
piszcie na GG jeśli macie odwagę 10277158
szczegóły ustalimy później ale proponuję że bym to ja był administratorem gdyż większość osób ucieka ze strachu przed ostateczną porażką z moimi wojskami i wtedy zapisuję grę i czekam aż ośmielą się wrócić
na multiplayer mam grę zawsze o nazwie arttrue game
ponawiam prosbe do wszystkich graczy na tym portalu o znalezienie wladcy dla panstwa Khmerow w grze Globalna Wioska (16 graczy, PBEM, scenariusz AD1000). szczegoly na priv. jestem adminem gry.
wprawdzie nacja ma jedno miasto, ale za to dobrze polozone i ufortyfikowane. sporo surowcow. w grze jest wciaz nacja bez miasta, wiec chyba naprawde warto, bo rozgrywka jest ciekawa, a bedzie z pewnoscia coraz ciekawsza.
ale kiedy? napisz na moje gadu 10277158 jak zobaczysz że będę dostępny i wtedy zagram
a na forum to rzadko zaglądam
scenariusz AD1000? muszę zobaczyć
PBEM to nazwa na multi czy hasło?
w grze Globalna Wioska (16 graczy, PBEM, scenariusz AD1000) jest tez nacja Chinczykow do wziecia. to lakomy kasek, bo to najsilniejsza civka w grze. szczegoly na priv.
Witam, grałem do tej pory we wszystkie civ , ale tylko na single player. Chętnie pogralbym z kimś. Gra przez e-mail najbardziej mi odpowiada (nie mam czasu ślęczeć przed kompem godzinami . Jestem otwarty na różne czasowe rozwiązania - jedna, kilka, kilkanaście tur dziennie (do ustalenia). Jestem w tym zielony, więc gdyby ktoś się zdecydował to liczę że bedzie adminem. Ewentualnie chetnie dołączę do jakiejś gry.
Czy masz na myśli grę którą założyłem? Jeśli tak to zapraszam do specjalnego tematu. Tam wszystkiego się dowiesz http://forums.civ.org.pl/viewtopic.php?TopicID=8025&page=0#195215 . Co do pytania, tak gramy na 3.19. A jeśli chodzi o język to możesz mieć jaki chcesz to niema różnicy .
The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the
contents of the posts.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.