civ.org.pl forums > Freeciv - Główne > Civ2 w FreeCiv
Zmień język na polski. Switch to English.

Print This Topic        Mark Topic as Unread 

civ.org.pl forums > Freeciv > Główne
Poster
Message    
LarryN
Status: Elite

Posts: 691
Registered: Sept 14, 2002
IP: Logged
Civ2 w FreeCiv [post #1]

Wiem, że kogoś interesowała możliwość przeniesienia tilesetów z Civ2 do FreeCiv2. Ostatnio przeglądałem forum Freeciv i znalazłem coś takiego:

http://forum.freeciv.org/viewtopic.php?t=1047

Może to pomoże.

_________________________________
LINUX RZÂĄDZI...
LINUX RADZI...
LINUX NIGDY CIÊ NIE ZDRADZI!!!

Dec 25, 2005 at 19:18
Gadu-Gadu: 2402302
Print
FIREMARK
Status: Novice

Posts: 3
Registered: Mar 02, 2006
IP: Logged
Re: Civ2 w FreeCiv [post #2]

Mi link nie dziala,wogule cale forum

Mar 05, 2006 at 00:06

Print
LarryN
Status: Elite

Posts: 691
Registered: Sept 14, 2002
IP: Logged
Re: Civ2 w FreeCiv [post #3]

Serwer im padł.

_________________________________
LINUX RZÂĄDZI...
LINUX RADZI...
LINUX NIGDY CIÊ NIE ZDRADZI!!!

Mar 10, 2006 at 13:36
Gadu-Gadu: 2402302
Print
^ Początek strony ^



Username: Password: Lost your password?

tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam)

The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców.