civ.org.pl forums > Civ3 - Modowanie > Jak dodawac jednostki ?
Zmień język na polski. Switch to English.

Print This Topic        Mark Topic as Unread 

civ.org.pl forums > Civilization III > Modowanie
Poster
Message    
SergiejRD
Status: Novice

Posts: 6
Registered: Dec 19, 2006
IP: Logged
Jak dodawac jednostki ? [post #1]

Co zorbic abym mogl grac jednostkami zgranymi z netu ??

Z gory dzieki za odpowiedz, jesli komus bedzie sie chcialo mi tlumaczyc

May 03, 2007 at 20:49

Print
metal76
Status: Prince

Posts: 4467
Registered: Feb 17, 2003
IP: Logged
Re: Jak dodawac jednostki ? [post #2]

o ile dobrze pamietam,to trzeba wsadzic plik to katalogu z jednostkami w folderze gry.

May 04, 2007 at 00:15
Gadu-Gadu: 896956
Print
SergiejRD
Status: Novice

Posts: 6
Registered: Dec 19, 2006
IP: Logged
Re: Jak dodawac jednostki ? [post #3]

Wrzucam pobrana jednostke do folderu ....\Art\Units\Nazwa Jednostki\
i przy tworzeniu jednostki w edytorze nie moge znalesc grafiki danej jednostki. Czytam te poradniki po angielsku, ale nie moge zlapac gdzie robie blad.

May 04, 2007 at 00:27

Print
SergiejRD
Status: Novice

Posts: 6
Registered: Dec 19, 2006
IP: Logged
Re: Jak dodawac jednostki ? [post #4]

Siedze juz kilka dobrych godzin czyta te poradniki po ang. ale mimo wszytsko mi nei wychodzi i wciaz nie widze ikonki mojej jednostki. Czy naprawde nie ma tu osoby ktora potrafi to zrobic

May 04, 2007 at 21:06

Print
sirsik
Status: Moderator

Posts: 8100
Registered: Nov 24, 2004
IP: Logged

Attached:
aaaa.txt
6 KB [downloads: 77]
Re: Jak dodawac jednostki ? [post #5]

widocznie cos zle robisz Kiedys wg poradnika udalo mi sie dodac cud ale obecnie nie bawie sie w takie rzeczy


przeczytaj ten text w zalaczniku

[Edited by sirsik on May 05, 2007 at 11:46]

_________________________________
If we dig precious things from the land, we will invite disaster.
Near the Day of Purification, there will be cobwebs spun back and forth in the sky.
A container of ashes might one day be throw from the sky, which could burn the land and boil the ocean

May 05, 2007 at 11:45
Gadu-Gadu: 1547681
XFire sirsilis
Print
SergiejRD
Status: Novice

Posts: 6
Registered: Dec 19, 2006
IP: Logged
Re: Jak dodawac jednostki ? [post #6]

Po wielu godzinach walki udalo mi sie Chcialem juz pisac poradnik :P ale dodawanie kolejnej jednostki juz mi nie wychodzi (chyba juz za duzo plikow pozmienialem i pokasowalem ).

Najbardziej denerwujaca sprawa w calej tej zabawie jest opis w zasadzie w kazdym poradniku, typu: " Dodawanie jednostek jest bardzo łatwe", "Jesli ja dodalem jednostke to tobie napewno tez sie uda" gdy juz mi sie udalo to moge smialo stwierdzic ze do latwych to nie nalezy

May 06, 2007 at 11:31

Print
^ Początek strony ^



Username: Password: Lost your password?

tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam)

The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców.