civ.org.pl forums > Civ4 - Ogólne > Problemy Techniczne w grze Civilization IV
Zmień język na polski. Switch to English.

Print This Topic        Mark Topic as Unread 

civ.org.pl forums > Civilization IV > Ogólne
Poster
Message    
ramzes46
Status: Administrator

Posts: 5213
Registered: Oct 17, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #51]

Quote:
Zalman wrote:

Przy odrobinie czasu przeinstaluję Civ jeszcze raz,ale bez Blue Marble,moe to jest winowajca ?


U mnie blue marble chodzi dobrze. Obciąża on gre ale przy Twoim konfigu nie powinien aż tak . Mam złe wspomnienia na temat mariażu Radka i civki Może spróbuj zmienić sterowniki na starsze ?
Masz viste czy XP ?

_________________________________
http://zewabud.pl/
Oct 10, 2007 at 16:37

Print
Zalman
Status: Settler

Posts: 33
Registered: Jan 18, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #52]

Krok po kroku szukałem winnego,BTS,Blue Marble,patch 3.13,potem Nieoficjalna Poprawka 3.13 do Beyond The Sword,i tu zonk 4 fps.
Bez tej 1.5 megowej poprawki śmiga,trochę to dziwne,ale tak jest heh.

Oct 10, 2007 at 17:28

Print
ramzes46
Status: Administrator

Posts: 5213
Registered: Oct 17, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #53]

Pod Nv 7900 śmiga i na tej nieoficjalnej poprawce.

_________________________________
http://zewabud.pl/

Oct 10, 2007 at 18:21

Print
Zalman
Status: Settler

Posts: 33
Registered: Jan 18, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #54]

Nie przypuszczam że to wina sterowników,ale poprawka z czymś się gryzie (śmieci w systemie ?),ale fakt faktem że w moim przypadku muli straszliwie.
W tym momencie dodatek chodzi 30-60 fps na dużych mapach i 10 civ.
Więc jest ok.
Poczekam na następnego patcha,pewnie będzie lepiej

Oct 10, 2007 at 18:35

Print
Vashpan
Status: Moderator

Posts: 5783
Registered: Sept 28, 2003
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #55]

To ze NIEOFICJALNA poprawka spowodowala takie jajeczka to nie jest nic dziwnego, w koncu nie jest oficjalna. Zapewne jest w niej cos do poprawienia.

_________________________________
...:: S.P.Q.R ::...

Oct 10, 2007 at 19:04
Gadu-Gadu: 1966917
Print
janhz
Status: Settler

Posts: 19
Registered: Jul 29, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #56]

Wielkie dzięki !!!!!!!!!
Jabui Azazell jesteście wielcy
Chodzi jak talala
Ale jest jeszcze jeden problem gdzie znaleść nowicjuszy takich jak ja zupełnie początkujących by muc się nauczyć grać
Jeszcze raz wielkie dzięki
Jest super

Oct 10, 2007 at 19:20

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #57]

No ja mam BtS na patchu 3.13 + nieoficjalny patch 3.13 i śmiga super a mam sprzęt w sygnaturce.

janhz --> ja jestem nowicjuszem pytać można w odpowiednich wątkach lub tworzyć nowy - jeśli nie ma już wątku o podobnej tematyce.

Oct 10, 2007 at 19:45

Print
jobabr
Status: Redaktor

Posts: 3292
Registered: Dec 07, 2005
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #58]

a najlepiej zacząć grać w GOTMa
dzisiaj akurat konczy sie pierwsza gra nowego sezonu i powinny pojawic sie rozwiazania niedlugo, na pewno sporo rzeczy mozna sie bedzie dowiedziec; a w razie pytan to polecam watek "Masz pytanie (...)"

pozdrawiam i niech Civka będzie zawsze z Tobą

Oct 10, 2007 at 20:04
Gadu-Gadu: 5763902
Print
nereusz
Status: Novice

Posts: 2
Registered: Oct 16, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #59]

Witam, nie moglem znalezc odpowiedzi na moje pytanie na forum wiec postanowiłem napisać. Zainstalowałem Civ4 na to dodatek Warlords, nastepnie BtS, patch 313, polską wersję z Waszej strony i podmienilem CvGameCoreDLL.dll.

Gra uruchami sie, wszystko pieknie ale gdy wlaczam rozgrywke na mapie innej niz najmniejsza podczas ladowania sie wyskakuje blad windowsowy i wyrzuca mnie na pulpit. Co zrobic??

Mój komp to athlon 1.7, 512 ram, radeon9600pro, Win XP sp2

Civ4 bez dodatkow chodzi bez problemów. Z góry THX!

Oct 16, 2007 at 16:21

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #60]

jaki błąd? mozęsz zrobić screena?

+ skad ten CvGameCoreDLL wziąłeś ?

Oct 16, 2007 at 16:26

Print
ramzes46
Status: Administrator

Posts: 5213
Registered: Oct 17, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #61]

Czy mapa jest przeznaczona do Bts ? Czy CvGameCoreDLL -jest z poprawki do patcha 3.13 ?

_________________________________
http://zewabud.pl/

Oct 16, 2007 at 17:11

Print
nereusz
Status: Novice

Posts: 2
Registered: Oct 16, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #62]

z poprawki

Metodą prób i błędów znalazłem winowajcę: patch 3.13

Zostaje gra na starszej wersji -.-, spolszczenie będzie działać?

No i jeszcze jeden problem :<
Gra działa ale ślimaczy się niesamowicie, poruszony w paru postach wyżej problem z podmienionym plikiem nie wchodzi w gre bo tym razem go nie zmieniałem. Civ4 bez dodatków chodzi ładnie a w BtS (bez patcha 3.13, spolszczony) nie da się praktycznie grać. Ma ktoś jakiś pomysł?

[Edited by nereusz on Oct 17, 2007 at 08:25]

Oct 16, 2007 at 18:48

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #63]

Może zainstaluj jeszcze raz grę ? usun dokladnie katalogi i jeszcze raz.

Oct 19, 2007 at 11:38

Print
ramzes46
Status: Administrator

Posts: 5213
Registered: Oct 17, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #64]

Zrób jak radzi Azi i grę instaluj na ustawieniach domyślnych. Ewentualnie w Opcji CUSTOM zmień tylko literkę partycji.

_________________________________
http://zewabud.pl/

Oct 19, 2007 at 17:49

Print
winetou
Status: Veteran

Posts: 305
Registered: Sept 07, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #65]

Moim problemem (gram na patchu 3.03 -na razie ) jest wyłączanie gry do windy kiedy chcę przejść w cywilopedii z opisu jednego zjawiska ( np. cudu)do innego opisu (np. jednostki wojstkowej) skróconą ścieżką (podświetlona na niebiesko).
Nie zawsze się tak dzieje, ale jest to irytujące.
Ponadto przy probie wczytania autosejwa gra wychodzi do menu głownego.

Wina spolszczenia?
Mial ktoś podobne problemy? Czy patch 3.13 rzowiązuje ten problem.

[Edited by winetou on Oct 20, 2007 at 09:25]

Oct 20, 2007 at 09:11

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #66]

winetou --> tak ja tez to miałem.. dlatego 3.03 nigdy więcej nie zainstaluje ..
Bierz 3.13 na 1000% rozwiąże ten problem.. bądź wróć do 3.00

Oct 20, 2007 at 09:52

Print
winetou
Status: Veteran

Posts: 305
Registered: Sept 07, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #67]

Quote:
Azazell wrote:
winetou --> tak ja tez to miałem.. dlatego 3.03 nigdy więcej nie zainstaluje ..
Bierz 3.13 na 1000% rozwiąże ten problem.. bądź wróć do 3.00


oki, dzieki. Jedna partyjka na 3.03 i pozniej 3.13
Oct 20, 2007 at 11:22

Print
Dylek
Status: Conscript

Posts: 35
Registered: Oct 07, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #68]

witam, w Civ IV i Warlordsach mapa ustawiona na rozmair duży mi działa na średnich ustawieniach graficzynych a w Beyond The Sword mapka duża mi się tnie na niskich ustawieniach graficznych:/ I moge grać tylko na standardowej

Oct 20, 2007 at 20:30

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #69]

Dylek --> prosiłbym o to byś napisał jaki masz sprzęt. dokładnie.

Oct 20, 2007 at 20:52

Print
Dylek
Status: Conscript

Posts: 35
Registered: Oct 07, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #70]

AMD Athlon XP 2600+ , [1,9GHz] , 512MB Ram, NVIDIA GeForce FX 5600XT

Oct 20, 2007 at 21:03

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #71]

niestety mała ilość ram... ale trochę dziwnie .. nie powinno być aż tak zle .. ile masz włączonych cywilizacji?

Oct 20, 2007 at 21:16

Print
Dylek
Status: Conscript

Posts: 35
Registered: Oct 07, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #72]

jakto ile mam wlaczonych cywilizacji Wkładam płytke BTS i gram Nic wiecej nie wlaczam.

Oct 20, 2007 at 21:22

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #73]

hehe sorki źle przeczytałem twoja wypowiedź ... mówisz ze BtS chodzi źle ? zainstaluj najnowszy patch z naszej strony 3.13 i zobacz jesli tak dalej to niestety musisz usunac całą grę i na nowo.

Też tak raz miałem.

Oct 20, 2007 at 21:26

Print
Dylek
Status: Conscript

Posts: 35
Registered: Oct 07, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #74]

niestety nie pomogło

Oct 21, 2007 at 17:27

Print
kamblu
Status: Settler

Posts: 18
Registered: Aug 22, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #75]

czy ktoś ma może problem, że nie może zawierać paktów obronnych? (mam patch 3.13 i tą nieoficjalna poprawkę)

Oct 23, 2007 at 14:45
Gadu-Gadu: 5949930
Print
Jabu
Status: Elite

Posts: 871
Registered: Jul 20, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #76]

a tak głupio zapytam, masz odkryty komunizm?

_________________________________
LatajÂący Holender to ja, obejrzyjcie mĂłj tors gladiatora, to jest Lucy, to Mary, a ta oÂśmiornica jest siostrÂą potwora...

Oct 23, 2007 at 14:57

Print
gi1212
Status: Novice

Posts: 2
Registered: Aug 09, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #77]

Mam problem z patchem 3.13. Civ4 BTS bez patcha chodzi dobrze, ale jak go zainstalowalem to przy wąłczaniu mapy wyrzuca mnie do windowsa. (próbowawałęm tez z nieoficjalnym patchem, ze spolszczeniem i bez spolszczeniai) Wie ktos moze jak temu poradzic?

Oct 26, 2007 at 13:19

Print
anion
Status: Regular

Posts: 206
Registered: Jan 05, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #78]

Miałem podobnie. I to nawet dwa razy.
Jedynym rozwiązaniem jakie znalazłem to było wyinstalowanie wszystkiego do spodu (najpierw BtS, potem Warlords, potem goła Civka) i zainstalowanie od nowa (Civ4 + Warlords + BtS + patch 3.13).
Drugim razem jak mi się tak stało to pomogło samo wyinstalowanie BtS-a, potem zainstalowanie go ponownie i wgranie patcha 3.13.

_________________________________
BTS is the Best!

Oct 26, 2007 at 13:28
Gadu-Gadu: 349666
XFire anionex
Print
gi1212
Status: Novice

Posts: 2
Registered: Aug 09, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #79]

Przeinstalowanie wszystkiego pomogło. Wielkie dzieki.

Oct 26, 2007 at 14:16

Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #80]

Mamproblem z zwyciestwem w grze. statek zbudowalem i wystrzelilem. zero reakcji. nie włącza sie odliczanie. czekam 15 tur i znowu nic. pomocy

Oct 26, 2007 at 15:45

Print
anion
Status: Regular

Posts: 206
Registered: Jan 05, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #81]

A czy ktoś przypadkiem nie zwyciężył wcześniej na inny sposób, a Ty kliknąłeś dalszą grę ("jeszcze jedną turę" / "just one more turn" ?

_________________________________
BTS is the Best!

Oct 26, 2007 at 16:18
Gadu-Gadu: 349666
XFire anionex
Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #82]

Nie inni byli daleko w tyle. i to nie bylo pierwszy raz kiedy nie moge skończyc gry.

Oct 26, 2007 at 16:21

Print
thornind
Status: Novice

Posts: 1
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #83]

Witam Wszystkich forumowiczow !!!

Mam malutkie pytanko...mianowicie... mam strasznego LAN- admina i ....poblokowane porty ..... na jakim (lub jakich ) portach dziala CIV 4 BtS ?

Z gory dziekuje za odpowiedz.

Thornwind

Oct 26, 2007 at 16:50

Print
ramzes46
Status: Administrator

Posts: 5213
Registered: Oct 17, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #84]

Quote:
lateks wrote:
Nie inni byli daleko w tyle. i to nie bylo pierwszy raz kiedy nie moge skończyc gry.


A masz zaznaczone zwycięstwo w podboju kosmicznym ?

_________________________________
http://zewabud.pl/
Oct 26, 2007 at 19:00

Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #85]

mam zaznaczone. A pozatym to spełnilem tez warunki do zwycięstwa kulturalnego.

Oct 26, 2007 at 19:11

Print
ramzes46
Status: Administrator

Posts: 5213
Registered: Oct 17, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #86]

Quote:
lateks wrote:
mam zaznaczone. A pozatym to spełnilem tez warunki do zwycięstwa kulturalnego.


Dziwne Z tym problemem spotkałem sie tylko, gdy miałem zaznaczona opcje gry na czas Jeszce pytanko : czy to pierwszy raz masz takie zdarzenie czy od jakiegoś czasu ? Jakie patche masz zainstalowane ?

_________________________________
http://zewabud.pl/
Oct 26, 2007 at 19:24

Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #87]

Wczesniej miałem pirata i tam sie ten problem pojawił. Czasem dało sie wygrać, ale przewarznie nie. Po odinstalowaniu pirata i zainstalowaniu orginału myslałem że ten problem zniknie. Niestety nie zniknął. Zaznaczam ze usunołem wszystkie elementy zwiazane z piracka wersją(tak mi sie przynajmniej wydaje)
Wersja civ:313
wersja zapisu:301
wersja:3.0.0.1
Zainstalowany mam ostatni oficjalny patch.
PSirata uzywałem do czasu polskiej premiery i absolutnie nie popieram tego procederu.

Oct 26, 2007 at 22:27

Print
metal76
Status: Prince

Posts: 4467
Registered: Feb 17, 2003
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #88]

przeslij mi save przed wystrzeleniem statku i po

na adres

kat.tiamat$interia.pl

gdzie $ to oczywiscie @

zobaczymy,co da sie zrobic.

Oct 26, 2007 at 22:35
Gadu-Gadu: 896956
Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #89]

ok zobaczę czy go jeszcze posiadam. z gory dzieki

Oct 26, 2007 at 22:38

Print
metal76
Status: Prince

Posts: 4467
Registered: Feb 17, 2003
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #90]

gdybys wyslal,to daj znac bo na razie nic nie dostalem i nie wiem,czy czekac czy nie

Oct 26, 2007 at 22:50
Gadu-Gadu: 896956
Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #91]

juz wysłałem

Oct 26, 2007 at 23:15

Print
metal76
Status: Prince

Posts: 4467
Registered: Feb 17, 2003
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #92]

niestety-ale szczerze nie wiem co sie dzieje...

sytuacja wyglada tak:

statek jest wybudowany,wszystko dolaczone i pisze jasno,ze podroz 10 tur,szanse 100% .

wystrzeliwuje go,a pozniej w "widok" pojawia sie plansza "witamy na alfa centauri" i tyle... koniec...

zadne czekanie czy to 10,czy to 15 tur nic nie daje... nigdzie nie da sie podejrzec co sie ze statkiem dzieje ani nic.

dawno nie gralem na ten win (juz ze 2 lata bedzie) wiec moze cos przeoczylem.

[Edited by metal76 on Oct 26, 2007 at 23:39]

Oct 26, 2007 at 23:17
Gadu-Gadu: 896956
Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #93]

ok dzieki.

Oct 26, 2007 at 23:18

Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #94]

Ale jak grałem dalej i osiagnołem 3 miasta o poziomie kultury legendarny to tez nie wygrałem. No nic to sam cos pokombinuje. Jak by ktoś miał jakis pomysł to niech da znac. Jeszcze raz wielkie dzieki.

Oct 26, 2007 at 23:49

Print
ramzes46
Status: Administrator

Posts: 5213
Registered: Oct 17, 2006
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #95]

Pirat nie powinien nic mieszać . A probowałeś ponownej instalki ?

_________________________________
http://zewabud.pl/

Oct 27, 2007 at 15:09

Print
lateks
Status: Novice

Posts: 9
Registered: Oct 26, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #96]

Wiem już w czym tkwi problem. Problemem jest moja droga na skróty. Zawsze na poczatku rozgrywki rezygnuje aby podejrzec mape i sprawdzić czy nie rzucilo mnie na jakąś beznadziejną wyspę, nastepnie klikam "jeszcze jedną turę" i gram dalej. Jeszcze tego nie sprawdzałem, ale jestem pewien że to jest to. Przepraszam wszystkich i dziekuje za zaangażowanie.

Oct 27, 2007 at 21:01

Print
metal76
Status: Prince

Posts: 4467
Registered: Feb 17, 2003
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #97]

aaaaaaaaa... trzeba bylo tak od razu

pewnie,ze to o to chodzi. jak juz raz zakonczyles gre to drugi raz sie nie da.

Oct 27, 2007 at 21:18
Gadu-Gadu: 896956
Print
anion
Status: Regular

Posts: 206
Registered: Jan 05, 2004
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #98]

Już wcześniej pisałem, że to właśnie o to musi chodzić...

_________________________________
BTS is the Best!

Oct 27, 2007 at 22:09
Gadu-Gadu: 349666
XFire anionex
Print
metal76
Status: Prince

Posts: 4467
Registered: Feb 17, 2003
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #99]

wlasnie-a poniewaz to zostalo wykluczone przez gracza,to nikt nie wiedzial o co chodzi

Oct 27, 2007 at 23:32
Gadu-Gadu: 896956
Print
cantrol
Status: Settler

Posts: 17
Registered: Aug 16, 2007
IP: Logged
Re: WĄTEK NA PROBLEMY TECHNICZNE (Beyond the Sword) [post #100]

Witajcie
Mam pewien problem z BtS.
Gdy rozmawiam z liderami innych państw nie widzę ich - czarny ekran - a ponadto dookoła zamiast normalnej mapy też ciemność. W podstawce jest normalnie, w Warlordsach też, tylko w BtS mam ten problem. Gram na patchu 3.13. Czy wiecie co to może być ?

Nov 04, 2007 at 15:39
Gadu-Gadu: 2880701
Print
^ Początek strony ^
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 ... 16



Username: Password: Lost your password?

tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam)

The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców.