civ.org.pl forums > Space 4X - Space Empires V > Space Empires V PL + mody/patche ?
Zmień język na polski. Switch to English.

Print This Topic        Mark Topic as Unread 

civ.org.pl forums > Strategie Kosmiczne 4X > Space Empires V
Poster
Message    
Skyline14
Status: Veteran

Posts: 367
Registered: Aug 01, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #51]

Hehe nie oczekuj go za szybko 500 tur długo sie robi nawet w singlu. Nawet ja do tego czasu zdąże sobie wykombinować wersje angielską. Chyba że będą prowadzić 2 rozgrywki na raz. Albo jak zorganizujesz swoją rozgrywke multi

[Edited by Skyline14 on Aug 28, 2008 at 14:23]

Aug 28, 2008 at 14:22

Print
Ceasar Of Rome
Status: Moderator

Posts: 3040
Registered: Aug 09, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #52]

działał Remik

_________________________________
Ceasar Trade List

Aug 28, 2008 at 16:56
Gadu-Gadu: 8840735
XFire Ceasar4Rome
Print
remik
Status: Regular

Posts: 194
Registered: Jul 08, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #53]

Ciężko idzie bo musze wpisywać wszystko ręcznie podpierając sie opisami z wersji PL
Spolszczyłem przyciski (krótkie opisy) w galaktyce i większość tytułów tabelek w poszczególnych zakładkach

Aug 28, 2008 at 19:10

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #54]

remik a potrzebujesz pomocy przy przerabianiu spolszczenia do wersji 1.74 ??

Ja mogę pomóc może i inni też pomogą i będzie szybciej

Aug 28, 2008 at 19:13

Print
remik
Status: Regular

Posts: 194
Registered: Jul 08, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #55]

Posiedziałem trochę przy tym spolszczeniu i wiem że sam wszystkiego nie zrobie bo nie jestem żadnym specem od takich rzeczy i nie wiem nawet jak.
Robię to w wolnej chwili poprostu z czystej satysfakji, że coś mi sie udaje a i efektem moich prac chętnie sie podzielę oraz udostępnie do ew. korekty.

Aug 28, 2008 at 19:26

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #56]

remik --> okej nie ma sprawy jak coś byś chciał / potrzebował pisz do mnie śmiało na gg lub tu i zawsze pomogę czy przetestowaniu spolszczenia czy w czymś innym.

Powodzenia!! wiem, że to strasznie niecierpliwe zajęcie ;|

Próbujesz przerobić aby spolszczenie funkcjonowało z wersją 1.74 ?

Aug 28, 2008 at 19:44

Print
remik
Status: Regular

Posts: 194
Registered: Jul 08, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #57]

to co przerobiłem to zawsze sprawdzam czy działa pod 1.74 narazie wszystko jest oki
jak coś moje gg 9754193

Aug 28, 2008 at 19:51

Print
piotrostry
Status: Regular

Posts: 143
Registered: Aug 23, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #58]


swoje bym zrobił, ale nie czuję się jeszcze na siłach
już ostygłem, narazie tak sobie radzę z si, u mnie szpiegują mnie i wcale a wcale nie jestem jednak taki Wilhelm Zdobywca
więc chętnie poćwiczę solo
a co do spolszczenia to jednak by się przydało, niby kumam, ale tak czasem to trochę domyślać się muszę
pozdrawiam...

Aug 28, 2008 at 20:27

Print
Adi Cherryson
Status: Hero

Posts: 2100
Registered: Sept 14, 2002
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #59]

Nasz Boss - Vortavor przebywa na zasłużonym i, mam nadzieję, udanym urlopie. Wróci na początku września. Gramy w trybie multi dwie gry w tej samej obsadzie czterech osób. Więcej gier raczej nie damy rady opanować.

Ale jeśli będą chętni na nowe multi, to wydaje mi się, że możemy przerwać pierwszą grę. Tam i tak nic ciekawego się nie urodzi, bo wybraliśmy za mały kwadrant. Zamiast ciągnąć więc pierwszą grę, można by zacząć trzecią w zwiększonej obsadzie. Widzę problem z kroniką, ale myślę, że większa liczba osób sprawi nam też większą przyjemność, nawet bez kroniki.

To jest moja subiektywna opinia. Merkan i Robert muszą ją potwierdzić.

Jeśli ją podzielacie, i aby coś się ruszyło, napiszcie tutaj czy w ogóle chcecie (i macie możliwość) zagrać w multi na angielskiej wersji. Takie wstępne sondowanie.

Jak Vortavor wróci, to zaczniemy myśleć o tym na poważnie. Trzeba chyba będzie wybrać innego Hosta, bo jest to żmudne zajęcie dla jednej osoby.

_________________________________
Felietony z CaissÂą

Aug 29, 2008 at 00:14

Print
Rob_ert
Status: Elite

Posts: 874
Registered: Dec 01, 2005
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #60]

Potwierdzam tzn. zgadzam się z Adi.

Aug 29, 2008 at 05:52

Print
piotrostry
Status: Regular

Posts: 143
Registered: Aug 23, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #61]

dobra, gra mnie połknęła, marnie widzę początek sezonu w mojej branży w moim wykonaniu, bo to akurat wrzesień

widzę natomiast, że kładziecie duży nacisk na wątek "fabularny" czyli kronikę, mam kilka pomysłów co do "scenariusza" rozgrywki, wogóle mam od cholery pomysłów, jak się robi to multi, tak po krótce może mi ktoś wyjaśnic co to są te hosty jakieś itd co bym musiał zrobić i co by do moich obowiązków należało?

pozdr.

Aug 29, 2008 at 06:22

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #62]

Quote:
Adi Cherryson wrote:
Jeśli ją podzielacie, i aby coś się ruszyło, napiszcie tutaj czy w ogóle chcecie (i macie możliwość) zagrać w multi na angielskiej wersji. Takie wstępne sondowanie.

Jak Vortavor wróci, to zaczniemy myśleć o tym na poważnie. Trzeba chyba będzie wybrać innego Hosta, bo jest to żmudne zajęcie dla jednej osoby.


jak Nicolas poprawi te spolszczenie i wydadzą ponownie lub wydadzą sam patch to poproszę ich o jakąś współpracę by dzięki temu zyskać tu większą ilość graczy.

[Edited by Azazell on Aug 29, 2008 at 09:22]
Aug 29, 2008 at 09:09

Print
Merkan
Status: Veteran

Posts: 413
Registered: Sept 18, 2003
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #63]

Adi -> jak dla mnie może być. I tak w tej pierwszej rozgrywce za wiele się nie zmieni. Na chyba żeby ktoś zbudował wielką flotę (albo kilka) i mocno zamieszał, ale nie sądzę, żeby zdążył. Fakt - stanowczo z mały kwadrant a do tego wywaliło nas koło siebie i prawdę powiedziawszy ten co był na "zewnątrz" ten rządzi

Sept 01, 2008 at 12:04
Gadu-Gadu: 1481362
Print
Ceasar Of Rome
Status: Moderator

Posts: 3040
Registered: Aug 09, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #64]

a ja mam obecnie problemy z SI
na wersji angielskiej 1,74
ciemnota stoi w miejscu
od razu piszę że mam zmienione planety tj pojemność ludności i iliość pól pod zabudowę
ale kiedyś już tak grałem i było ok wszystko
mam też zmienione jeszcze kilka rzeczy
np spolszczone nazwy kilku budynków i statków ale to chyba nie ma na to wpływu.
zwiększoną liczbę systemów do 250, zwiększone ilość pkt rasy (racial...)

czy coś z tego może być powodem ?

PS
swoją drogą przydałby się jakiś mod na forum bo bałagan się robi, piszemy tu o SI, spolszczeniu i multi xD

_________________________________
Ceasar Trade List

Sept 01, 2008 at 19:16
Gadu-Gadu: 8840735
XFire Ceasar4Rome
Print
Skyline14
Status: Veteran

Posts: 367
Registered: Aug 01, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #65]

Ja sie pochwale że udało mi sie poprawić jeden błąd w wersji PL. Przy wynajdowaniu Manipulacji przestrzenią nie wynajdywał sie Monolith facility (kopalnia uniwersalna). No więc patrze w plik z budynkami. Szukam tego budynku, i zdziwiłem sie co zobaczyłem. Nazwa: Monolit. Chyba zaczynali to robić a potem nie dokończyli. Poniżej był skrypt który wszystko wyjaśniał. Nie nazwa była błędna tylko skrypt który określał co trzeba zrobić aby zdobyć ten budynek. Cytuje: Get_Empire_Tech_Level("Manipulacja materii" >= (1 + ([%Level%] - 1)). Naprawde nie wiem kto siedzi u nich przy tłumaczeniu, ale lepiej niech znajdą kogoś kto przynajmniej zna polski. Poprawiłem błąd na "Manipulacja materią" i po chwili budynek można już było wynaleść Problem z AI to więcej sprawdzania, i na dodatek nie wiem jak co ma być. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zechciał mi przesłać skrypty AI z angielskiej wersji. Znalazłem jedną usterke, znajde może i więcej Najlepiej prześlicie mi wszystkie foldery ze skryptami to może uda sie przerobić polskie na angielskie, jednym wklejeniem (mało możliwe )

[Edited by Skyline14 on Sept 01, 2008 at 21:08]

Sept 01, 2008 at 21:07

Print
Vortavor
Status: Administrator

Posts: 2165
Registered: Jan 11, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #66]

A więc nadszedł koniec urlopiku niestety

Teraz za to pora powrócić do SE. Co do multi to również jestem za zakończeniem pierwszej rozgrywki, która i tak była rozgrywką testową.
Co do hostowania to myślę, że mogę się tego podjąc także i przy kolejnej rozgrywce , chociaż byłoby miło gdyby ktoś chciał się tym pobawić też.
Gdyby taka osoba się znalazła to pomoge w opanowaniu tego

Jeśli są faktycznie chętne osoby na rozgrywke multi to utworzymy nowy temat i wystartujemy z takową

PS. co do porządków to faktycznie lekki bałagan jest, ale za sprzątanie wezmę się jak już troszkę odpocznę, ostatnie 6 dni to 3200 km autokarem i teraz trzeba odespać

_________________________________
For as long as single one of us
stands,
We are legion!!!

Sept 02, 2008 at 01:01
Gadu-Gadu: 3343262
XFire synek24
Print
piotrostry
Status: Regular

Posts: 143
Registered: Aug 23, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #67]

to miłego wypoczynku po urlopie i odezwij się do mnie pls na gg w wolnej chwili, numer 1284547, ja być chętny na różne sprawy, ale nie wiem czy dam radę organizacyjnie i sprzętowo, ale to ustalilibyśmy via gg.
dzisiaj jestem od 13-14 wolny i do dyspozycji

Sept 02, 2008 at 05:14

Print
Morgul
Status: Regular

Posts: 117
Registered: Jul 19, 2003
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #68]

Niestety SI w SEV to dno dna, kolejne patche niewiele tu zmieniaja. Pozostaje jedynie granie na modach, np. balance mod - gdzie SI juz o wiele lepiej gra.

Sept 05, 2008 at 20:22

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #69]

Morgul --> ale mówisz o polskim wydaniu czy o angielskim? Ja słyszałem, że AI w 1.74 jest dobre.

Sept 05, 2008 at 21:29

Print
Morgul
Status: Regular

Posts: 117
Registered: Jul 19, 2003
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #70]

Szczerze mowiac nie gralem na 1,74.. kiedys troche gralem w SEV do 1.6x. Nie gralem zbyt czesto, a jednak w moim odczuciu ai jest b.slabe, dla hardkorowcow to pewnie w ogole nie ma ai w tej grze ;p . Zreszta mozna przetestowac, zagrac raz na standardowej i raz na np balance mode 1.14b (niedlugo ma byc 1.15 - ostateczna versja). Zdecydowanie trudniej jest na balance mode. W sumie tez moze jak sie gra z automatycznymi bitwami to jest trudniej, bo sterujac samodzielnie to jednym okrecikiem mozna dokonac masakry kompa

Sept 05, 2008 at 21:50

Print
Vortavor
Status: Administrator

Posts: 2165
Registered: Jan 11, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #71]

Podsumowując odnośnie singla...

-To tam też SI gdzieś gra?? ...No co Wy??...:P:P

_________________________________
For as long as single one of us
stands,
We are legion!!!

Sept 06, 2008 at 00:40
Gadu-Gadu: 3343262
XFire synek24
Print
piotrostry
Status: Regular

Posts: 143
Registered: Aug 23, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #72]

gra gra, nawet szpieguje, uprowadza statki i stawia pola minowe...takie mi się trafiło

Sept 10, 2008 at 11:03

Print
Vortavor
Status: Administrator

Posts: 2165
Registered: Jan 11, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #73]

Nie może być...ale nie na polskiej wersji?

_________________________________
For as long as single one of us
stands,
We are legion!!!

Sept 10, 2008 at 11:48
Gadu-Gadu: 3343262
XFire synek24
Print
piotrostry
Status: Regular

Posts: 143
Registered: Aug 23, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #74]

nie,z importu online ;]

Sept 10, 2008 at 11:59

Print
Ceasar Of Rome
Status: Moderator

Posts: 3040
Registered: Aug 09, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #75]

na angielskiej wersji dziła nie najgorzej
prawdą jest że szpieguje, nawet z sukcesami
walki wygrywa czasem
pól minowych chyba jeszcze nie spotkałem

[Edited by Ceasar Of Rome on Sept 10, 2008 at 16:28]

_________________________________
Ceasar Trade List

Sept 10, 2008 at 16:27
Gadu-Gadu: 8840735
XFire Ceasar4Rome
Print
Vortavor
Status: Administrator

Posts: 2165
Registered: Jan 11, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #76]

Aaa...to chyba, że tak...bo w Polskiej wersji moje okręty napotkały jakąś cywilizację , ale daleko jej było do miana imperium ...jakaś wczesna era przemysłowa raczej

A w wersji angielskiej to fakt, że czasem potrafi zaskoczyć, tym bardziej jak zostawisz nie bronione kolonie

_________________________________
For as long as single one of us
stands,
We are legion!!!

Sept 10, 2008 at 16:40
Gadu-Gadu: 3343262
XFire synek24
Print
piotrostry
Status: Regular

Posts: 143
Registered: Aug 23, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #77]

ja trafiłem na zaminowaną planetę, całkiem nieźle do tego ufortyfikowaną i z wojskami planetarnym, nie była to przeszkoda wielka, ale parę tur mi zajęło zanim się ogarnąłem i załatwiłem sprawę, w międzyczasie uprowadzili mi dwa okręty...

Sept 10, 2008 at 16:42

Print
Ceasar Of Rome
Status: Moderator

Posts: 3040
Registered: Aug 09, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #78]

czasem warto zostawić kilka procent szpiegostwa na obronę

_________________________________
Ceasar Trade List

Sept 10, 2008 at 17:50
Gadu-Gadu: 8840735
XFire Ceasar4Rome
Print
Skyline14
Status: Veteran

Posts: 367
Registered: Aug 01, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #79]

szpiegowstwo to jest dla mnie rzecz bezużyteczna. Na paru planetach robie kilka Inteligence center tylko po to żeby mieć obrone przeciw innym. Osobiście znam lepsze metody szpiegowania. Wlecieć dronem ze skanerem dalekodystansowym, pooglądać jakie tam przeciwnik ma statki, i co ma na koloniach, i następnie zniszczenie drona na kolonii wroga. Szybsze, pewniejsze, i więcej sie na raz dowiadujemy Na szybki sabotaż też znam lepsze metody.

[Edited by Skyline14 on Sept 10, 2008 at 18:46]

Sept 10, 2008 at 18:46

Print
piotrostry
Status: Regular

Posts: 143
Registered: Aug 23, 2008
IP: Logged
Re: Problem Z SI [post #80]

szpiegostwa wogóle nie miałem, bo robię sobie wprawkę do multi

Sept 10, 2008 at 22:11

Print
GeneralDepet
Status: Regular

Posts: 118
Registered: Aug 27, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #81]

można zapytać o postęp prac nad tym spolszczeniem ? Chętnie dołączyłbym do zabawy multi gdybym choć w stopniu podstawowym poznał wszystkie opcje/zasady gry...

mam instrukcje z polskiej wersji Space Empires V ale tam dosłownie nic nie ma :/

Sept 12, 2008 at 17:57

Print
Vortavor
Status: Administrator

Posts: 2165
Registered: Jan 11, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #82]

W sumie to spolszczenia jako takiego to nie ma. Każdy przerabia na własną rękę aby mieć poprawnie działającą wersję.
W razie czego możesz zasięgnąć rady jak to zrobić można od ludzi którzy sobie takie zmiany robią ale to na PW już niech Ci wyjaśnią

_________________________________
For as long as single one of us
stands,
We are legion!!!

Sept 12, 2008 at 18:15
Gadu-Gadu: 3343262
XFire synek24
Print
GeneralDepet
Status: Regular

Posts: 118
Registered: Aug 27, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #83]

Quote:
Vortavor wrote:
W sumie to spolszczenia jako takiego to nie ma. Każdy przerabia na własną rękę aby mieć poprawnie działającą wersję.
W razie czego możesz zasięgnąć rady jak to zrobić można od ludzi którzy sobie takie zmiany robią ale to na PW już niech Ci wyjaśnią


Hmm...a nie ma gotowej paczki plików ze spolszczeniem które można by było dograć do katalogu z grą ?
Sept 12, 2008 at 18:36

Print
Vortavor
Status: Administrator

Posts: 2165
Registered: Jan 11, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #84]

Niestety nie.

_________________________________
For as long as single one of us
stands,
We are legion!!!

Sept 12, 2008 at 18:58
Gadu-Gadu: 3343262
XFire synek24
Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #85]

Jak zainstalować Balance Mod na wersję 1.74 ?? bo wiem, że jest jakaś kombinacja

Sept 21, 2008 at 16:34

Print
Morgul
Status: Regular

Posts: 117
Registered: Jul 19, 2003
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #86]

http://forums.civ.org.pl/viewtopic.php?TopicID=7000&page=0 pierwszy post. Niedlugo powinna w koncu wyjsc ver 1.15, czyli juz bez kombinacji... co prawda juz fefnascie razy miala sie ukazac i ciagle cos tam jeszcze dopieszczaja ;p

Sept 24, 2008 at 02:41

Print
terorysta
Status: Conscript

Posts: 54
Registered: Feb 17, 2009
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #87]

Witam Was wszystkich serdecznie. Mam mały problem z SEV , otóz zaopatrzylem sie w v. 1.08 i to taka ze nie wymaga instalacji i problem w tym ze za chiny nie daje sie spatchowac, probowalem nawet zainstalowac demo i podmienic pliki ale nic to nie dalo ... HELP

PS. jesli psze nie w tym temacie co trzeba to przepraszam..

Feb 23, 2009 at 22:57

Print
Ceasar Of Rome
Status: Moderator

Posts: 3040
Registered: Aug 09, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #88]

jak od razu spatchowałeś na wersję 1,77 i nie dało się
to spróbuj np najpierw na 1,25, potem 1,66 i potem dopiero na 1,77
moze ci się uda

_________________________________
Ceasar Trade List

Feb 23, 2009 at 23:06
Gadu-Gadu: 8840735
XFire Ceasar4Rome
Print
terorysta
Status: Conscript

Posts: 54
Registered: Feb 17, 2009
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #89]

ha widzisz problem w tym ze probowalem nawet dac patcha 1.13 i lipa jak stad do berlina

Feb 23, 2009 at 23:09

Print
terorysta
Status: Conscript

Posts: 54
Registered: Feb 17, 2009
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #90]

a zalezy mi strasznie bo jestem fanem 4X i chcialbym sprobowac swoich sil z zywymi oponentami a nie AI!

Feb 23, 2009 at 23:11

Print
Ceasar Of Rome
Status: Moderator

Posts: 3040
Registered: Aug 09, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #91]

a może poszukaj innej wersji gry ?

_________________________________
Ceasar Trade List

Feb 23, 2009 at 23:16
Gadu-Gadu: 8840735
XFire Ceasar4Rome
Print
terorysta
Status: Conscript

Posts: 54
Registered: Feb 17, 2009
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #92]

hah tak bede musial zrobic najwidoczniej... a czy moglbyc mi podeslac swojego exeka?

Feb 23, 2009 at 23:19

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #93]

Terrorysta --> nie twórz kilka postów jednocześnie staraj się wszystko pisać w 1 poście .

Podesłanie exe nic nie da bo każdy patch uaktualnia większą ilość plików. Lepiej zaopatrz się w inną wersję gry jak sugeruje Ceasar of Rome

Feb 23, 2009 at 23:21

Print
terorysta
Status: Conscript

Posts: 54
Registered: Feb 17, 2009
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #94]

no sorrki zdazylmo mi sie oki jak sie zaopatrze to sie zglosze do wspolnej gry pozdrawwiam serdecznie i thx za chec pomocy

Feb 23, 2009 at 23:25

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #95]

Pewnie zapraszamy

Feb 23, 2009 at 23:47

Print
remik
Status: Regular

Posts: 194
Registered: Jul 08, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #96]

W SE V w wersji portable żadne patche nie działają. Musisz mieć inną niestety.

Feb 24, 2009 at 15:52

Print
terorysta
Status: Conscript

Posts: 54
Registered: Feb 17, 2009
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #97]

no zeby nie bylo pokombinowalem troche i udalo mi sie polaczyc wersje PL z portable i o dziwo chodzi nawet patche sie da poinstalowac a mody to w szczegolnosci) teraz mi tylko powiedzcie co mi jest potrzebne aby sie do multi przyłaczyc..

Feb 25, 2009 at 19:41

Print
Ceasar Of Rome
Status: Moderator

Posts: 3040
Registered: Aug 09, 2008
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #98]

znaleźć chętnego na grę
najlepiej we dwójkę bo się najwięcej nauczysz wtedy.

_________________________________
Ceasar Trade List

Feb 25, 2009 at 19:59
Gadu-Gadu: 8840735
XFire Ceasar4Rome
Print
terorysta
Status: Conscript

Posts: 54
Registered: Feb 17, 2009
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #99]

heheh taaaak i w ciagu 50 tur slad po mnie zaginie;p

Feb 25, 2009 at 20:04

Print
Azazell
Status: Moderator

Posts: 10690
Registered: Jun 27, 2004
IP: Logged
Re: Space Empires V PL + mody/patche ? [post #100]

Zacznij od samouczka.. Przejdz go nawet 2 razy jeśli nie opanujesz wszystkiego. I troszkę zagraj następnie w Single.. A później tylko MULTI i MULTI

Feb 25, 2009 at 20:35

Print
^ Początek strony ^
Pages: 1 [2] 3



Username: Password: Lost your password?

tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam)

The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców.