Trade (Skyline też) jeżeli zainteresowanie tą rozgrywką wzrosło to może by tak rozejrzał się w grzę co tam się dzieję . W końcu nie podaję cytatów z Świętej księgi tak sobie . Nie było by fajnie jakby solaris Was najechało nieprzygotowanych.
Wystąpił mały problem. Podczas generacji turki gra mi się zawiesiła. Nie mogę jej powtórzyć, gdyż brakuje mi plr od Merthena i Tradera. Proszę Was o ponowne przysłanie swoich plr.
To oczywiście mój błąd, gdyż wykasowałem starsze wiadomości. Mam tylko plr Cezara, Skyline i na szczęście swój, bo już nauczyłem się go archiwizować. Ale trochę też wina słabego tempa tego PBEM.
Ostatnia turka była 11 kwietnia. Przy takim tempie powoli tracę zainteresowanie tą rozgrywkę, nie mówiąc już o pamiętanie co powinienem zrobić w grze. Osoba, która tak długo przetrzymuje turę niech się określi. Albo gra albo zastąpić go AI. Jest jeszcze trzecie wyjście gra do kasacji.
No dobrze, jestem. Chciałbym zrezygnować z dalszego udziału w grze. Wynika to nie tylko z braku czasu (kopetencje pisałem), ale także utraty zainteresowania rozgrywką. Mam też inne gry i w żadną gre nie gram wiecznie. Być może kiedyś powróce, bo Space Empires jest grą wartą powrotu. Narazie dziękuje wam za gre, na pewno wróce tutaj. Wasze forum jest w mojej zakładce w FireFoxie.
No i kolejny powód był taki że gdy napisałem kompetencje to przestraszyłem sie daty ostatniej turki i bałem sie do was odezwać
Na to samo wyjdzie Tylko przekazanie nie wyświetli komunikatu o braku plr. Jednak z tego co pamiętam Skyline nie wybrał pokojowego AI jak było wymagane na początku PBEM-a tylko agresywne. Mam je zmienić ?
Nie ma się co za dużo spodziewać po tym AI Jest z wersji Ateny 0.15 i do tego będzie zarządzało słabym państwem. Prawdopodobnie krzemowy móżdżek zarządzi "nie wychylanie się"
Za to ciekawsza sprawa jest Solaris, jak sobie ostatnio przeglądałem zmiany w Ai jakie tam wprowadziłem kilku tur wcześniej to zauważyłem ze przypadkiem zdjąłem im kaganiec na tworzenie warp. No cóż nie jestem teraz w stanie przewidzieć kiedy to zrobią, ale patrząc na to jak im ciasno spodziewałbym się inwazji niedługo.
No cóż chciałeś Ceasar aby coś się działo
P.S.
Moje wszystkie floty (czyli kilkaset okrętów) może zestrzelą im z 1 lub 2 okręty
po za tym jest to okręt do zwalczania burz a jak sądze to mam odkryte juz do tego stellar manipulation jak się nie myle bo już kiedyś takie kręty u mnie latały :P
[Edited by Ceasar Of Rome on Jun 18, 2010 at 16:29]
The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the
contents of the posts.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.