civ.org.pl forums > Civ3 - Główne > Problem ze statkiem kosmicznym.
Zmień język na polski. Switch to English.

Print This Topic        Mark Topic as Unread 

civ.org.pl forums > Civilization III > Główne
Poster
Message    
wer98
Status: Novice

Posts: 5
Registered: Jan 23, 2011
IP: Logged

Attached:
n.JPG.jpg
12 KB [downloads: 147]
Problem ze statkiem kosmicznym. [post #1]

Buduję statek kosmiczny ale gdy skończę budować wszystkie części to nie mogę go wystrzelić. Po prostu nie mogę wejść w menu statku. Klikam na przycisk S w prawym dolnym rogu i nic się nie dzieje. Czy to jakiś błąd gry?












(obrazek z internetu)

Jan 23, 2011 at 17:53

Print
Krasny
Status: Administrator

Posts: 10334
Registered: Apr 11, 2004
IP: Logged

Attached:
mail.jpg
5 KB [downloads: 1201]
Re: Problem ze statkiem kosmicznym. [post #2]

Czy przy zakładaniu gry zaznaczyłeś opcję zwycięstwa przez podbój kosmosu (statek kosmiczny)?

[Edited by Krasny on Nov 05, 2016 at 12:28]

_________________________________
One man army.

W wolnym czasie lubię testować piwa. Zapraszam na www.piwopijca.pl

Jan 24, 2011 at 00:06

Print
Heniu
Status: Administrator

Posts: 5544
Registered: May 11, 2004
IP: Logged
Re: Problem ze statkiem kosmicznym. [post #3]

Jeżeli wcześniej ktoś wygrał w inny sposób to też nie można wystrzelić statku.

_________________________________
'The distance between insanity and genius is measured only by success.'

Jan 24, 2011 at 01:21

Print
wer98
Status: Novice

Posts: 5
Registered: Jan 23, 2011
IP: Logged
Re: Problem ze statkiem kosmicznym. [post #4]

do Krasny: tak, zaznaczyłam

Jan 24, 2011 at 10:51

Print
Francis of Aaagh
Status: Veteran

Posts: 470
Registered: Dec 12, 2009
IP: Logged
Re: Problem ze statkiem kosmicznym. [post #5]

Spróbuj wejść przez bodajże F10 lub coś w tym stylu

Jan 24, 2011 at 15:14

Print
wer98
Status: Novice

Posts: 5
Registered: Jan 23, 2011
IP: Logged
Re: Problem ze statkiem kosmicznym. [post #6]

przez F10 też się nie da

Jan 24, 2011 at 15:31

Print
Francis of Aaagh
Status: Veteran

Posts: 470
Registered: Dec 12, 2009
IP: Logged
Re: Problem ze statkiem kosmicznym. [post #7]

Konkretny przycisk powinien znajdować się w Civilopedii

Jan 24, 2011 at 15:38

Print
wer98
Status: Novice

Posts: 5
Registered: Jan 23, 2011
IP: Logged
Re: Problem ze statkiem kosmicznym. [post #8]

żaden przycisk f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8 f9 f10 f11 f12 nie włącza statku kosmicznego tylko inne opcje, przy czym F10 nie działa.

Jan 25, 2011 at 10:36

Print
Krasny
Status: Administrator

Posts: 10334
Registered: Apr 11, 2004
IP: Logged
Re: Problem ze statkiem kosmicznym. [post #9]

Mam prośbę - możesz mi podesłać plik save z gry? Adres: krasny[at]staff.civ.org.pl

Oczywiście w miejsce [at] trzeba wstawić @.

Napisz jeszcze na jakim wydaniu gry grasz (Kolekcja Klasyki, zagraniczne?)

_________________________________
One man army.

W wolnym czasie lubię testować piwa. Zapraszam na www.piwopijca.pl

Jan 25, 2011 at 12:58

Print
^ Początek strony ^



Username: Password: Lost your password?

tForum version b0.94.1.2 (© 2003 tForumDevTeam)

The comments published here represent only the personal opinions of the respective users. civ.org.pl and it's staff is not held responsible for the contents of the posts.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Portal civ.org.pl ani jego redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


hosted by artserwis.pl - praca, konkursy, portfolia dla twórców.